Inrichting

Aan de voorkant van de gite loopt het terras over in de woonkamer, eetkamer met een hoekkeuken. De woonkamer heeft een “godin” houtkachel. . Er staat een radio/cassette/CD speler, satelliet TV en er is een internet aansluiting. De keuken is voorzien van een vierpits gasfornuis, een magnetron met grill en een koelkast. De slaapkamer is voorzien van twee éénpersoons bedden. Er is een aparte douche met wc.

Er is tuinmeubilair, ligstoelen, een parasol en een BBQ. De tuin heeft genoeg schaduw van de bomen. Het gebied is erg rustig en de gite is ideaal gelegen voor het maken van wandelingen. Enkele basis boodschappen zijn al voor u aanwezig.

Het zwembad 5-10m is verwarmd met zonne-energie (geen chloor maar elektrolyse) en ligt uit het zicht van beide huizen zodat het zwembad voor u is .Het zwembad wordt iedere morgen schoon gemaakt vanaf   9 uur  t/m 11 uur  oa  de wanden  en met de robot . Omdat Petit Lartel privé ligt en het zwembad ook kunt u rustig zwemmen en zonnen zoals u wilt, naturisten zijn welkom.